Задна корица
Погледни внатре

Љубовникот на куртизаната

210 ден.

Нема на залиха

Исклучителна приказна која ја истражува сложената природа на срцето на една мајка…. Љубовникот на куртизаната магично ве привлекува, доживувајќи го раскажувањето како милозвучен шепот, како свеж ветрец и како егзотичен зачин. Читањето на оваа книга е уникатно, бидејќи ќе остане врежано засекогаш.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-849-7

Автор

Габриела Ким

Издавач

Култура