Погледни внатре

Книга на љубовта

290 ден.

Има залиха

Категории:

За неговото постоење циркулираат само гласини. Морин  и Беранже ќе добијат чудни знаци кои ќе ги одведат до приказната за грофицата Матилда Тосканска, благородничка од единаесеттиот век, една од првите хероини-заштитнички на Книгата на љубовта. Со помош на својот роднина, језуитскиот научник од Ватикан, Морин ќе се соочи со смртоносните сили решени да ја сокријат вистината и ќе ја следат Матилдината трага низ Белгија, Италија и Франција. Шокантното финале ќе се одигра во катедралата во Шартр…

Година на издавање

2013

ISBN

978-9989-32-703-2

Странци

619

Автор

Кејтлин Мекгован

Издавач

Култура