Back Cover
Види повеќе

Карлсон лета

100 ден.

In stock

Категорија: , ,

…Минувајќи Карлсон фрли еден долг поглед на Палчо и одмина. Направи малечок круг над покривот од соседната куќа, ги обиколи оџаците и потоа пак се упати кон прозорецот на Палчо. Ја зголеми брзината и помина крај Палчо и пак ја зголеми брзината…

Година на издавање

2001

ISBN

978-9989-32-249-X

Странци

61

Автор

Астрид Линдгрен

Издавач

Култура