Погледни внатре

Јас ќе бидам поет, а ти мојата ПОЕСИА

300 ден.

Има залиха

Секој човек во животот барем еднаш има почувствувано дека, едноставно, не припаѓа меѓу сите други или, можеби, светот е премал за амбициите и чувствата кои го посетуваат длабоко во ноќта. Таков беше целиот живот на Џони и Поесиа сè додека нивните души не се споија. А кога тоа се случи, настана една огромна експлозија…

Џони е цигари, касети и Буковски. Џони е доцни часови и рок музика, исполнети желби и несреќна љубов.

Поесиа не е обично девојче. Таа не е типично убава. Таа е сите балетски чекори кои ги игра во ритамот на заоѓањето на сонцето.

Оваа книга е гласни насмевки, шампањски бакнежи, горки солзи, љубов и пријателство.

Оваа книга е авантура која ќе ви го сврти светот наопаку и никогаш повеќе нема да го врати во нормала.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-984-5

Автор

Милана Митовска

Издавач

Култура