Back Cover
Види повеќе

Хистерија

Категории:

Во „Хистерија“ се враќа еден од најрани фројдови „случаи“ за да го прогонова психоаналитичарот, но го наоѓа Салвадор Дали како се крие во креденец. Една од најбрилијантните оригинални и забавни драми со последниве години. Роман кој е див, чуден и смешен, сериозен, внимателна и шокантно, богохулно и лекомислен, интелектуален, фактичка фантазија и кошмар.

Година на издавање

2013

ISBN

978-9989-32-711-7

Странци

89

Автор

Тери Џонсон

Издавач

Култура