Back Cover
Види повеќе

Експеримент 51

300 ден. 255 ден.

In stock

Разгледај Омилени

Научно фантастична приказна која ќе Ве остави без здив. Роман чие дејство се одвива низ две временски линии, каде судбината на Земјата е на коцка.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-834-3

Странци

315

Автор

Методија Диневски

Издавач

Култура