Погледни внатре

Егзибиционистот

350 ден.

Има залиха

Колку далеку може да оди вистински потчинетата романса? Аби и Натаниел ги шират своите ограничувања како што продолжува најпродаваниот серијал на Њујорк Тајмс.

Кога Аби Вест ги открива своите желби како потчинета одеднаш се чувствува како да е повторно родена. Но во последно време нејзиниот доминантен сопруг не е оној Господар кој што и ја исполнува секоја нејзина страст. Аби наскоро почнува да мечтае за нешто друго…

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-831-2

Страници

280

Автор

Тара Сју Ми

Издавач

Култура