Задна корица
Погледни внатре

Две и пол сестри

300 ден.

Нема на залиха

Категории:

Неверството на брачниот партнер е проклетство кое подмолно се вовлекува во темелите на семејната хармонија, а потоа отворено и катастрофално го уништува сетo она што се создавало со љубов, со верност и надеж за среќна иднина. Но, неверството не е крај на животот. Таа мисла остава место во сите срца за нова светлина на постоењето, за нов почеток. Ете, токму затоа ја обожувам едноставната, лесна, а воедно многу силна нарација на авторката Милијана Павловска…

Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-794-0

Автор

Милијана Павловска

Издавач

Култура