Back Cover
Види повеќе

Чудниот случај на тирамису

250 ден. 225 ден.

Категории:

Сите згоди и незгоди на Денот на вљубените се главната инспирација на познатиот глушец новинар, Џеронимо Стилтон, од Глувчево. Џеронимо во својот нов роман го открива рецептот на најсовршеното ТИРАМИСУ.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-727-8

Автор

Џеронимо Стилтон

Издавач

Култура

Серијал

Џеронимо Стилтон