Задна корица
Погледни внатре

Ќерката на мојата најдобра пријателка

420 ден.

Има залиха

Категории: , ,

КАМРИН МАТИКА ЖИВЕЕ БЕЗ ОБВРСКИ
– ЕДНА РОДЕНДЕНСКА ЧЕСТИТКА, ЗАСЕКОГАШ,
ТОА ЌЕ ГО ПРОМЕНИ.

Камрин Матика и Адела Бренон се најдобри пријателки кои мислеле дека ништо нема да може да ги раздели сè додека Адела не стори нешто незамисливо – ќе спие со свршеникот на Камрин. Кога Камрин го открива нивното предавство, одлучува да ги прекине врските со нив…

Но, по неколку години дознава дека Адела е болна од рак и дека за нејзината ќерка нема кој да се грижи…

Таа ќе побара од Камрин да ја посвои…

„Вистинско уживање!“ – New Woman

„Различни ликови и досетлив стил“ – Heds

 

Формат

13,5 х 20 см.

Година на издавање

2020

ISBN

978-608-262-065-7

Странци

472

Автор

Дороти Кумсон