Back Cover
Види повеќе

Бури во срцето

300 ден.

In stock

Категорија: ,

Потресна приказна за жена која не ја сфатила опаснoста од пловењето на отворено море, па запловила во немирните води со пропустлив појас за спасување. Роман за копнежот на една жена
по забранетата љубов, и за мајка која по една кобна грешка останува и без децата. Една животна приказна за жена на која животот сурово и го наплатил гревот.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-828-2

Странци

208

Автор

Милијана Павловска

Издавач

Култура