Погледни внатре

Бајка во Њујорк

420 ден.

Има залиха

Дали во Менхетен има приказни во кои „сите си живееја среќно до крајот на животот“?
Дознајте го тоа oд оваа прекрасна приказна, совршена за студените зимски ноќи.
Си беше еднаш една девојка од Англија која замина во Њујорк да ја живее нејзината бајка…
Животот на цвеќарката Рози Данкан не може да биде подобар, таа има успешен бизнис во Њујорк и има фантастични пријатели. Заминувањето во Њујорк беше нејзи ната најдобра одлука до сега. Иако тоа беше совршено бегство поради нејзиното скршено срце…
Но, тогаш… пријателството со згодниот Нејт ќе се смени откако во Њујорк ќе пристигне братот на Рози кој со себе носи една голема тајна.
Но, кога Рози ќе се соочи лице в лице со своето минато, ќе почне да се разјаснува мистериозната причина поради која таа дојде во Њујорк. Рози ќе мора да се соочи со прашањата кои се обидуваше да ги игнорира, вклучувајќи го и она зошто таа никогаш не го најде својот среќен крај?
Светкава, романтична приказна за една девојка од Англија, која ќе се најде во градот во кој желбите стануваат реалност… или барем таа мисли така…

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-995-1

Автор

Миранда Дикинсон

Издавач

Култура