Back Cover
Види повеќе

Ајде погледи ме сега

420 ден. 336 ден.

In stock

Категорија: , ,

Нели Саливан секогаш била позната како „Госпоѓата со петгодишен план“.

Но, кога ќе остане без работа и без момче во ист ден, ќе одлучи дека е време за нови промени. Ќе ги потроши сите пари на патување во Сан Франциско, каде ќе запознае многу нови и различни луѓе, вклучувајќи го интригантниот и прекрасен Макс Роси. Многу брзо градот ќе почне да го чувствува како свој втор дом.
Но, кога ќе дојде време да се врати дома, во Лондон, дали ќе ја остави „новата Нел“ зад себе?

Дали магијата на Сан Франциско ќе светка илјадници километри во далечина?

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-964-7

Автор

Миранда Дикинсон

Издавач

Култура