Back Cover
Види повеќе

21 ДЕН ДЕТОКСИКАЦИЈА НА УМОТ предизвик од Жана Полиаков

450 ден. 383 ден.

In stock

Разгледај Омилени

think good,
look good,
do good,
live good

Жана Полиаков и пријателите
Славица Скваер, Драгана Јовановиќ, Ана Жикиќ,
Драганa Пјаниќ, Сања Периќ, Милан Бојиќ,
Игор Огњановиќ, Вања Бокун Поповиќ,
Милица Јевтиќ, Синиша Убовиќ
и Ричард Стреитфелдер
ви помагаат да ги насочите вашите мисли и
да го живеете животот кој го заслужувате!

ISBN

9786082600060

Година на издавање

2019

Формат

14×20

Автор

Жана Полиаков

Издавач

Култура