Книги

ОНЛАЈН ЦЕНА

Оној што го уби змејот

Од мајсторот на скандинавските криминалистички романи Брилијантна серија на романи за истражувањата на еден пргав, упорит и многу темелен шведски

550 ден. 495 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Линда

Исполнет со црн хумор и со возбудлива привлечност, крајно реалистичен, ЛИНДА е роман со одлични описи, како на личностите така

550 ден. 495 ден.
Брз преглед
Прочитај повеќе