Биографија

Author Picture

Сандра Браун

Сандра Браун ја започнува писателската кариера во 1981 г. Браун има издадено над 70 новели, од кои се продадени повеќе од 80 милиони копии, преведени на 30 јазици. Во 2008-та ја добива титулата Трилер Мастер од Интернационалната асоција ција на автори на трилер. Исто така е добитник на наградата за Животно дело на Америка.
http://sandrabrown.net