Биографија

Author Picture

Нора Робертс

Нора Робертс е еден од најпродаваните автори со издадени над 220 книги и ја заслужува титулата омилен романсиер на Америка, која ја доби од Њујорк Тајмс. Родена е како Елеонор Мари Робертсон, пишува под повеќе псевдоними. Покрај Нора Робертс, таа се има потпишано и како Џил Мари, Сара Хардести и Џ.Д.Роб, под кој го напиша футуристичкиот серијал „Во смртта“. Покрај тоа што е еден од најпродаваните автори, многу често се наоѓала на врвот на листата на најпродавани книги на Њујорк Тајмс, со над 500 милиони тираж од нејзините книги.
www.noraroberts.com

Книги од Нора Робертс

ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Прочитај повеќе