Биографија

Author Picture

Наташа Стоилкова

Наташа Стоилкова е дипломиран професор по македонски јазик и литература. Пишува поезија и проза.
„Разновидни мисли“ е нејзина втора книга.
Автор е на стихозбирката „Емоционална катарза“.