Биографија

Author Picture

Лејф Першон

Лејф Густав Вили Першон е шведски криминолог, новелист и поранешен професор по криминологија. Добитник е на најпрестижната шведска книжевна награда за крими роман. Кај нас за првпат се појавува со едицијата за детективот Бекстром.
www.leifgwpersson.se

Книги од Лејф Першон

ОНЛАЈН ЦЕНА
Прочитај повеќе
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка