Биографија

Author Picture

Џоџо Мојес

Џоџо Мојес е англиска новинарка, сопруга и мајка на три деца, а од 2002-та писателка и сценаристка. Таа е, дури двапати, добитничка на престижната награда доделена од Асоцијацијата за награди на романтични новелисти. Во 2016-та екранизираниот наслов „Јас пред тебе“ 19 недели беше во топ 10 листата според Њујорк Тајмс.
www.jojomoyes.com

Книги од Џоџо Мојес

ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка