ОНЛАЈН ЦЕНА

Вистинската приказна за носот на Пинокио

Томас Ериксон е познат адвокат кој е брутално убиен во својот дом. Полицијата се наоѓа во необична ситуација – има

550 ден. 495 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Оној што го уби змејот

Од мајсторот на скандинавските криминалистички романи Брилијантна серија на романи за истражувањата на еден пргав, упорит и многу темелен шведски

550 ден. 495 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Натерај ме

420 ден. 378 ден.
Брз преглед
Во кошничка

Линда

Исполнет со црн хумор и со возбудлива привлечност, крајно реалистичен, ЛИНДА е роман со одлични описи, како на личностите така

550 ден.
Брз преглед
Прочитај повеќе