ОНЛАЈН ЦЕНА

Емоционална катарза

Наташа Стоилкова е дипломиран професор по македонски јазик и литература. Пишува поезија и проза. Ова е нејзина прва стихозбирка, а

200 ден. 170 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Тело одречено од пливање

Дебитантска поетска збирка наградена со „Антологија на болката“ на 54.Рацинови средби.

150 ден. 128 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
ОНЛАЈН ЦЕНА

Мостот на копнежите

Добитник на наградата „Антолигија на болката“ Дебитантската поетска книга „Мостот на копнежите“ од Сузана Мицева во себе носи сериозен амалгам

150 ден. 128 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Јас и гревот

Збирка поезија во која ни се пренесени инсерти од пребогатото магично перо на авторката. Со своите песни таа не ве

300 ден. 255 ден.
Брз преглед
Во кошничка