ОНЛАЈН ЦЕНА

Од длабочините на морето

Пловејќи по „големите води“, дружејќи се со воденото царство, решив и професионално да се позанимавам со тој чудесен свет. Благодарение на природата, водените nространства ни нудат чуда кои сакав, барем донекаде, да ги пренесам во оваа книга. Се обидов со голема љубов и задоволство, nоединечно и со должно внимание, да го претставам богатиот и разновиден морски свет, а со тоа да ја збогатам и нашата традиционална кујна.

990 ден. 891 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Поглед на ангелот…. во љубов со Скопје

Зошто оваа книга? Затоа што сака да го отслика и истовремено да му се обрати на она Скопје кое најмногу

500 ден. 450 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА