МОИТЕ ДРУГАРИ – дел од мојот живот

Почитувани читатели, моето споделување на сеќавања со вас сакам да го сфатите како еден нормален социолошки порив. Убеден сум дека

400 ден.
Брз преглед

Сведоштва од претседателскиот кабинет (е-книга)

Бидете внимателни што посакувате, може да стане реалност. Тоа ми се случи токму мене. Оваa книга е сведоштво за една

3.636 ден.
Брз преглед

Testimonies from the presidential cabinet (e-book)

Be careful what you wish for, it might just come true! It exactly happened to me. This book is a

3.636 ден.
Брз преглед

Сестрите Романови

Приказна за историска вистина, за изгубените животи на ќерките на царот Николаj и Александра. 17 јули 1918 година. Четирите девојки

550 ден.
Брз преглед

Сведоштва од претседателскиот кабинет: моќта на трпението (македонски јазик)

Бидете внимателни што посакувате, може да стане реалност. Тоа ми се случи токму мене. Оваa книга е сведоштво за една

4.500 ден.
Брз преглед

Testimonies from the presidential cabinet (англиски јазик)

Be careful what you wish for, it might just come true! It exactly happened to me. This book is a

4.900 ден.
Брз преглед