Вработување и отпуштање

Се прашувате како најуспешните лидери од целиот свет успеале да се соочат со своите најтешки предизвици? Сега можете да откриете

100 ден.
Брз преглед
Во кошничка

Управување со промените

Се прашувате како најуспешните лидери од целиот свет успеале да се соочат со своите најтешки предизвици? Сега можете да откриете

100 ден.
Брз преглед
Во кошничка

Основање бизнис

Се прашувате како најпознатите светски лидери се справуваат со најтешките проблеми? Сега може да научите од нивното искуство. Секоја книга

100 ден.
Брз преглед
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА

Како да ги унапредите своите преговарачки вештини

Нашиот образовен систем не учи на сè и сештоод тоа колку крави има во Швајцарија до тоа колкаво е производството

250 ден. 225 ден.
Брз преглед
Во кошничка

Од прва рака

„Oд прва рака“ е книга која раскажува какво е чувството да се биде дел од вртоглавиот подем на една компанија

250 ден.
Брз преглед
Прочитај повеќе