Showing all 6 results

ЦАРИЦАТА РОМАНОВА

550 ден

Издавач: Култура, 2019 година
Мек повез, Б5 формат, 545 страници
Наслов на оригиналот: The Romanov empress : a novel of Tsarina Maria Feodorovna / C.W. Gortner

НЕИЗГУБЛИВИ НЕШТА

250 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 450 стр. 

ПОСЛЕДНИОТ ВОЗ ЗА ЗАГРЕБ

250 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 270 стр.

ПАТРИОТСКА ЗАКАНА

550 ден

Kнига #9 од Едиција КОТОН МАЛОУН http://steveberry.org/books/
Во издание на Култура
#2 АЛЕКСАНДРИСКА ВРСКА
#3 ВЕНЕЦИЈАНСКО ПРЕДАВСТВО
#5 ПАРИСКА ОДМАЗДА http://kultura.com.mk/proizvod/pariska-odmazda/
#6 ГРОБНИЦАТА НА ИМПЕРАТОРОТ http://kultura.com.mk/proizvod/grobnitsata-na-imperatorot/
#8 КРАЛСКА ИЗМАМА http://kultura.com.mk/proizvod/kralska-izmama/
#9 МИТОТ ЗА ЛИНКОЛН
#11 ЧЕТИРИНАЕСЕТТАТА КОЛОНИЈА
Издавач : Култура
Година: 2018
Страници: 542
Наслов на оригиналот Steve Berry, THE PATRIOT THREAT
Повеќе за авторот http://steveberry.org/

НОЌ НА ЗЛАТНАТА ПЕПЕРУТКА

420 ден

Издавач : Култура
Година : 2018
Страници : 326
Повеќе за авторот http://tariqali.org/

СУЛТАНОТ ОД ПАЛЕРМО

420 ден

Издавач : Култура

Година : 2017

Страници : 305
Повеќе за авторот http://tariqali.org/