Биографија

Фотографија од авторот

Сандра Браун

Сандра Браун ја започнува писателската кариера во 1981 г. Браун има издадено над 70 новели, од кои се продадени повеќе од 80 милиони копии, преведени на 30 јазици. Во 2008-та ја добива титулата Трилер Мастер од Интернационалната асоција ција на автори на трилер. Исто така е добитник на наградата за Животно дело на Америка.
http://sandrabrown.net

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.