Биографија

Фотографија од авторот

Роузи Волш

Роузи Волш живее во Бристол со својот партнер и нивниот син. Под псевдонимот Луси Робинсон, Роузи блогираше за Мери Клер за љубовта и романтичните состаноци и издаде четири книги во Обединетото Кралство. Ќе се сретнеме е нејзина прва книга потпишана со нејзиното сопствено име.

https://www.rosiewalsh.com/

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.