Биографија

Фотографија од авторот

Милана Митовска

Милана Митовска е млада и талентирана авторка. Со свои 16 години е победник на конкурсот Романијада 2018 и го објави својот прв роман „Јас ќе бидам поет, а ти мојата ПОЕСИА“.

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.