Биографија

Фотографија од авторот

Лејф Першон

Лејф Густав Вили Першон е шведски криминолог, новелист и поранешен професор по криминологија. Добитник е на најпрестижната шведска книжевна награда за крими роман. Кај нас за првпат се појавува со едицијата за детективот Бекстром.
www.leifgwpersson.se

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.