Биографија

Фотографија од авторот

Ејлин Гоуџ

Ејлин Гоуџ е уште една авторка од низата на најпродавани автори во Америка. Препознатлива е по животните драми на нејзините ликови, но секогаш со една доза на реалност во приказните. Покрај „Градина на лагите“, читателите ја препознаваат по Жените секоја во своја боја каква што е и приказната. Последно од Ејлин Гоуџ, на македонски, е „Трнлива вистина“.
www.eileengoudge.com

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.