Биографија

Фотографија од авторот

Џени Хан

Џени Хан е корејско-американска авторка на литература за млади. Позната е по тоа што пишува трилогии. Едицијата „До сите момци што
ги сакав“ веќе е приказна и на филмското платно. Додека ги чекате продолженијата, дознајте што ќе се случува во животот на Лара Џин!
http://jennyhan.com

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.