Биографија

Фотографија од авторот

Џејн Ен Кренц

Џејн Ен Кренц е автор на 50 бестселери во континуитет. Пред да стане писателка работела како билбиотекарка во академска библиотека. Интересен факт за неа што пишува под 3 псевдоними: за современи романи како Џејн Ен Кренц, за историски романи Аманда Квик и футуристчки како Џејн Кесл.
http://jayneannkrentz.com

Не се пронајдени продукти кои одговараат на вашата селекција.