Најново

Наш избор

ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка
ОНЛАЈН ЦЕНА
Во кошничка

На попуст

Култура од мали нозе

Клуб на читатели

Пријавете се во нашиот Клуб на читатели и дознајте први за новите изданија, промоции, акции и купувајте со попуст!

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Исповедите на Марија Фјодоровна

Исповедите на Марија Фјодоровна

До овој ден, сто години од крајот на нивното царско владеење, тие потсетуваат на прекрасни фустани и скапоцени смарагди, зимски…

Прочитај повеќе...
Конкурс за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори – Романијада 2019

Конкурс за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори – Романијада 2019

Водени од желбата да се поттикне креативната мисла кај младите, а исто така да им дадеме шанса на младите домашни…

Прочитај повеќе...
„Главен удар“ нова книга од Сандра Браун во Култура!

„Главен удар“ нова книга од Сандра Браун во Култура!

Сандра Браун е една од најбараните авторки во светот, токму заради тензичната неизвесност и возбудливиот начин на кој ги раскажува…

Прочитај повеќе...
Промоција на „Сè уште мислам на тебе“ нов роман на Адел Паркс на 12-ти септември во Култура!

Промоција на „Сè уште мислам на тебе“ нов роман на Адел Паркс на 12-ти септември во Култура!

Уште еден роман на популарната авторка Адел Паркс пристигна кај нас. „Сè уште мислам на тебе“ е роман полн со…

Прочитај повеќе...