8 МАРТ во КУЛТУРА

Попуст во Култура!
Од 6 до 8 март 20% попуст на изданијата на Култура + 10% клупски попуст!
Попустот важи во книжарница Култура и на www.kultura.com.mk.
Повелете #ВоСветотНаКнигите

Промоција на „Желбите не ги пишуваат романите“

05/03/2019

Дали и на умот му е потребна детоксикација?

05/03/2019