Промоција на „Желбите не ги пишуваат романите“

Драги читатели,

Ве покануваме на 5 март 2019г. во нашата книжарница, од 12 до 18 часот на пријатно дружење со авторката Милијана Павловска. Повелете #ВоСветотНаКнигите да го обележиме излегувањето во продажба на 11-от роман „Желбите не ги пишуваат романите“. Со овој роман водено се прославува и 50-годишнина од живеењето, создавањето и творењето на Милијана Павловска во Македонија. Запознајте ја одблизу авторката која напиша 15 романи, а Култура стои зад 11. Јубилеите се убави нешта, тоа значи дека постојат вредности кои треба да го добијат заслуженото внимание.

Исповедите на Марија Фјодоровна

04/03/2019

8 МАРТ во КУЛТУРА

04/03/2019