Телефон: +389 2 3296 - 763

Култура на 29. Меѓународен саем на книгата #културанасаем

Во продажба само на штандот на Култура и книжарницата Култура  ПРАВОПИС НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК 📓Во издание на ИНСТИТУТ ЗА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК „КРСТЕ МИСИРКОВ“ – СКОПЈЕ и ДРУШТВО ЗА ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ „КУЛТУРА“ АД – СКОПЈЕ.
17620100_1401923213179917_4251103682078878396_o

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X