Среќна среда во Култура! -40% на три популарни наслови!

Секоја среда, среќна среда во книжарницата Култура!  Нашите најпопуларни наслови по одлични цени. Оваа среда на 11.04.2018 година, со намалени цени се „Ќерка на правта“ приказна за топлината и бојата на пустината од Северна Африка, за Лејла уште од своето детство сфаќа дека таа не е дел од нормалното општество во Судан, „Линда“ дело на Леиф … Продолжи со читање Среќна среда во Култура! -40% на три популарни наслови!