Саемот на книга започнува на 3-ти мај, со промоција на „МИТОТ ЗА ЛИНКОЛН“! #КултраНаСаем2018

СО ПРОМОЦИЈА НА ВОЗБУДЛИВИОТ ТРИЛЕР „МИТОТ ЗА ЛИНКОЛН“ ЗАПОЧНУВА САЕМОТ НА КНИГА! Култура и оваа година за своите читатели има подготвено многу намалувања, подароци, изненадувања. Саемските денови ќе бидат исполнети и со многу гостувања на македонски автори и промоции на нови книги. Една од главните промоции ќе биде на возбудливиот нов трилер на Стив Бери, „Митот … Продолжи со читање Саемот на книга започнува на 3-ти мај, со промоција на „МИТОТ ЗА ЛИНКОЛН“! #КултраНаСаем2018