САЕМ НА КНИГАТА – ФРАНКФУРТ 2017

САЕМ НА КНИГАТА – ФРАНКФУРТ 2017 #fbm2017 Од 11-ти до 15-ти октомври, во Франкфурт, Македонската асоцијација на издавачи и оваа година како претставник на македонската литература ќе ги промовира домашните наслови под мотото „Магијата на македонската литература“. ИП Култура издвои дел од ризницата на свои изданија како претставници на домашната литература. Романи, монографски изданија, стручна … Продолжи со читање САЕМ НА КНИГАТА – ФРАНКФУРТ 2017