Телефон: +389 2 3296 - 763

САЕМ НА КНИГАТА – ФРАНКФУРТ 2017
#fbm2017

Од 11-ти до 15-ти октомври, во Франкфурт, Македонската асоцијација на издавачи и оваа година како претставник на македонската литература ќе ги промовира домашните наслови под мотото „Магијата на македонската литература“.
ИП Култура издвои дел од ризницата на свои изданија како претставници на домашната литература. Романи, монографски изданија, стручна литература и книги за деца се дел од насловите кои ќе може да ги погледнат издавачите од целиот свет. Промоцијата на домашната литература е еден од приоритетите на нашата издавачка куќа.  Големината која е испишана под перото на нашите автори е доволен поттик да се бориме за афирмација на нашата литература во светски рамки.

http://www.buchmesse.de/en/fbf/
https://www.facebook.com/frankfurterbuchmesse
https://www.instagram.com/buchmesse/

1 comment

  1. Bravo. Inaku kako do citatelite nadvor od zemjata.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X