Промоција на „Заробено срце“ на македонската авторка Милијана Павловска

Приказна за љубовта која секогаш ќе си го најде патот до вљубените срца од Милијана Павловска. Новиот, осми по ред роман, својата промоција ќе ја има на 10.10.2017 година, во книжарницата Култура. „До последен здив“, „Бури во срцето“ се само дел од насловите на авторката, а нејзиниот последен роман „Во виното е вистината“ имаше неверојатен … Продолжи со читање Промоција на „Заробено срце“ на македонската авторка Милијана Павловска