Промоција на „Траен изворник“ и гостување на авторката Вера Стојчевска Антиќ на 31-ви јануари во книжарницата Култура

На 31-ви јануари во книжарницата Култура ќе се одржи промоција на новата книга на авторката Вера Стојчевска Антиќ, „Траен изворник“. Во нејзината предходна книга „Мојот професор пророк“ беше претставен книжевниот опус на Блаже Конески како еден од основоположниците на македонскиот јазик, а истото продолжува и во ова дело. „Траен изворник“ ќе биде промотивно со 10% намалување само на … Продолжи со читање Промоција на „Траен изворник“ и гостување на авторката Вера Стојчевска Антиќ на 31-ви јануари во книжарницата Култура