Промоција на „Приватни скандали“, новиот роман на Нора Робертс на 29.06.2018 во Култура

Нора Робертс е еден од најпродаваните автори со издадени над 220 книги и  ја заслужува титулата омилен романсиер на Америка, која ја доби од Њујорк Тајмс. 67-годишната авторка, родена како Елеонор Мари Робертсон, пишува под повеќе псевдоними, покрај Нора Робертс, таа се има потпишано и како Џил Мари, Сара Хардести и Џ.Д.Роб, под кој го … Продолжи со читање Промоција на „Приватни скандали“, новиот роман на Нора Робертс на 29.06.2018 во Култура