Промоција на новиот роман на Милијана Павловска „За тебе љубов моја“ на 06.03.2018 во Култура

Има напишано 15 романи, а нејзиниот последен роман „За тебе љубов моја“ својата промоција ќе ја има на 6-ти март, во книжарницата Култура.  Милијана Павловска е родена 1951 година во Исток, на Косово. На универзитотот Св. Кирил и Методиј во Скопје во 1975 година дипломирала филозофија, а во 1991 година дипломирала педагогија. Целиот работен век го … Продолжи со читање Промоција на новиот роман на Милијана Павловска „За тебе љубов моја“ на 06.03.2018 во Култура