Промоција на новата книга на Адел Паркс „Странецот во мојот дом“ на 21-ви февруари во Култура

После „Мажи“, „Чевлите на другата жена“ и „Game over“ македонската читателска публика ќе има можност да чита уште една книга од популарната британска писателка Адел Паркс. Промоцијата на новата книга на Паркс, „Странецот во мојот дом“ ќе се одржи во среда, на 21.02.2018 година во нашата книжарница.      A post shared by Издавачка куќа … Продолжи со читање Промоција на новата книга на Адел Паркс „Странецот во мојот дом“ на 21-ви февруари во Култура