Промоција на „Небото над реката Чарлс“, нов роман на Катерина Серафимовска, на 21.03.2018 година

Промоцијата на новиот роман во издание на Култура од авторката Катерина Серафимовска ќе се одржи на 21.03.2018 година со почеток од 18 часот.  „Небото над реката Чарлс“ е третот роман во издание на Култура од авторката Катерина Серафимовска.  По фантастичниот успех на „Насмевка со цимет“ и „Поглед полн синило“, авторката нѐ води на џез патување покрај брегот … Продолжи со читање Промоција на „Небото над реката Чарлс“, нов роман на Катерина Серафимовска, на 21.03.2018 година