Промоција на „Емотивен манипулатор“ на Ксенија Николова на 13.12.2017 во Интермецо

Со особено задоволство авторката Ксенија Николова и ИП Култура ве покануваат на промоцијата на „Емотивен манипулатор“, нејзиното четврто дело. Промоцијата на книгата ќе се одржи во среда, на 13.12.2017, со почеток во 19 часот во Интермецо, а добредојдени се сите кои имаат желба да бидат дел од овој настан, каде ќе имаме можност да ја … Продолжи со читање Промоција на „Емотивен манипулатор“ на Ксенија Николова на 13.12.2017 во Интермецо