Програма на 54.Рацинови средби

По 54-ти пат,  во Велес,  се одржуваат Рациновите средби И оваа година ИП Култура во соработка со „Рацинови средби“ ќе ги  поддржи авторите-дебитанти. Покрај поддршката за издавање на поетското дело наградено со „Антологија на болката“, ИП Култура зема учество и како член на жирито во избор на најдобрите ракописи од автори кои до сега не … Продолжи со читање Програма на 54.Рацинови средби