Se uste mislam internet

ИСБН:

СÈ УШТЕ МИСЛАМ НА ТЕБЕ

Автор:

450 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 554 стр.
Наслов на оригиналот Adele Parks, STILL THINKING OF YOU
Повеќе за авторот https://www.adeleparks.com/

In stock

Compare

Description

Дали искреноста е секогаш најдобра опција?
Сè уште мислам на тебе е роман полн со приказни за стари пријателства, нова љубов,страста која ја носи со себе и сомнеж дали искреноста е секогаш најдобра опција.
Таш и Рич се луди еден по друг. Заплеткани во нивната љубовна бајка и возбудени за иднината, тие ја планираат нивната венчавка на француските алпи.
Рич се среќава со своите стари прија тели од факултет, а таш е возбудена бидејќи ќе ги запознае луѓето со кои се дружел и со кои созревал.
Но, таш ќе добие повеќе информации отколку што очекуваше, ќе дознае тајни од минатото на Рич…
Дали таа сè уште може да ја планира својата убава иднина со Рич штом ќе го дознае неговото валкано минато?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СÈ УШТЕ МИСЛАМ НА ТЕБЕ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *